Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz beslemek

Rüyada kaz beslemek

Rüyada kaz beslemek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine delalettir.

Rüyada kaz beslemek gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermek için lüks şeyler almak veya çok para harcamak zorunda değilsiniz.

Rüyada kaz beslemek rızkında ve malından olacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet eder.

Rüyada kaz sesi duymak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Rüyada kaz ve kaz yavrusu görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evcil kaz görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yapacağı planların altüst olacağına yorulur.

Rüyada kaz tarafından kovalanmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kaz görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaslarini kazimak canının kıymetini bileceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments