Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz ve kaz yavrusu görmek

Rüyada kaz ve kaz yavrusu görmek

Rüyada kaz ve kaz yavrusu görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, bol hayır duası alınacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz ve kaz yavrusu gördüyseniz:

  • Durumu aklı başında dostlarınızla görüşürseniz onlar size gereken cesareti verebilirler.

Rüyada kaz yavrusu görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kaz ve kaz yavrusu görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kaz görmek çok zor zamanlar geçireceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada kaz ve yavrularını görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaban kaz görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine delalet eder.

Rüyada kaz eti görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, nahoş sözler işiteceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, hak yiyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments