Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz ayağı görmek

Rüyada kaz ayağı görmek

Rüyada kaz ayağı görmek şansının yaver gideceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada kaz ayağı gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirmeniz veya şikayette bulunmanız aşırı gergin ortamlara neden olabilir.

Rüyada kaz ayağı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan kaz yakalamak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan kaz görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, ona şifa olmayacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaz ve tavuk görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine yorulur.

Rüyada kaz ısırdığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ördek kaz görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada yaban kaz görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, heveslerinin biteceğine işarettir.

Rüyada kaz ve kaz yavrusu görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments