Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynar suya düşmek

Rüyada kaynar suya düşmek

Rüyada kaynar suya düşmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, isabetli kararlar alacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada kaynar suya düşmek gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Rüyada kaynar suya düşmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada suyu kaynarken görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına işarettir.

Rüyada kaynar su döküldüğünü görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine inanılır.

Rüyada kaynar suya girmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kaynar su görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada kaynar su aktığını görmek hanesinin bollukla dolacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynar su içmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments