Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynar suya girmek

Rüyada kaynar suya girmek

Rüyada kaynar suya girmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, geçiminin güçleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kaynar suya girmek gördüyseniz:

  • Tamirat işleri veya tamir edilmesi gereken ilişkiler size pahalıya mal olabilir.

Rüyada kaynar suya girmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kötülüklerden uzak olacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaynar suya düşmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına delalet eder.

Rüyada kaynar su içmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyu kaynarken görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada ayağına kaynar su döküldüğünü görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada kaynar suyla yıkanmak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kaynar su görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments