Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyu kaynarken görmek

Rüyada suyu kaynarken görmek

Rüyada suyu kaynarken görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, makbul olan şeylere, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendi patronu olacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret eder.

Rüyada suyu kaynarken gördüyseniz:

  • Dostlarınızla paylaşacak çok şeyiniz olabilir.

Rüyada birine kaynar su dökmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ayağına kaynar su döküldüğünü görmek ferahlığa çıkılacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada suyu kaynarken görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, dileklerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaynar su aktığını görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, özlemlerini bitireceğine tabir olunur.

Rüyada kaynar su içmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin üzerine kaynar su dökmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, yönetici makamına oturacağına tabir olunur.

Rüyada kaynar suya girmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada kaynar su dökmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments