Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynar su döküldüğünü görmek

Rüyada kaynar su döküldüğünü görmek

Rüyada kaynar su döküldüğünü görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaynar su döküldüğünü gördüyseniz:

  • Belli teklif, davet, yorum ya da önerileri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada birinin üzerine kaynar su dökmek yükseleceğine, atılım yapacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine kaynar su dökmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, işinde verimsiz olacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, yanlış anlaşılacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Rüyada kaynar suyla yıkanmak kısmetin ve talihin açılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada kaynar su dökmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada ayağına kaynar su döküldüğünü görmek kazancının artacağına,, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kaynar suya düşmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, razı geleceğine delalet eder.

Rüyada kaynar su döküldüğünü görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments