Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynar su görmek

Rüyada kaynar su görmek

Rüyada kaynar su görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işarettir.

Rüyada kaynar su gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada birine kaynar su dökmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada ayağına kaynar su döküldüğünü görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, işinden çıkarılacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine işaret eder.

Rüyada suyu kaynarken görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına işaret eder.

Rüyada kaynar su dökmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaynar su döküldüğünü görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada kaynar suyla yıkanmak sorunların çözüleceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına yorulur.

Rüyada kaynar su görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kaynar suya girmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments