Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının elini kesmek

Rüyada arkadaşının elini kesmek

Rüyada arkadaşının elini kesmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elini kesmek gördüyseniz:

  • En iyi işi çıkartmak için araştırmalar yapmanız kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada arkadaşının elini kesmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına delalettir.

Rüyada kılıçla elini kesmek işe ve aşa kavuşacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada elini jiletle kesmek kötü duygularını yeneceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun elini kesmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarını kesmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine tabir olunur.

Rüyada elini camla kesmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada el bileğini kesmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments