Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun elini kesmek

Rüyada çocuğunun elini kesmek

Rüyada çocuğunun elini kesmek maddi olarak zarar edileceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun elini kesmek gördüyseniz:

  • Finansal kaynaklarınızı idareli kullanmanız gerekiyor.

Rüyada çocuğunun elini kesmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun saçını kesmek hatalarından erken döneceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu bıçakla kesmek ruhunun şifa bulacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kafasını kesmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunu kesmek duygularını açığa vuracağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu kesmek istediği oranda da eğleneceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun saçını kesmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, haksızlığa uğranacağına, sözünde duracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments