Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçla elini kesmek

Rüyada kılıçla elini kesmek

Rüyada kılıçla elini kesmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kılıçla elini kesmek gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamanızı engelleyebilir.

Rüyada kılıçla elini kesmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, güveninin artacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıçla kesmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada kılıçla insan kesmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada kılıçla kafa kesmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada kılıçla birini kesmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıçla adam kesmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına işarettir.

Rüyada kılıçla yılan kesmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, iyi geçineceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kılıçla baş kesmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments