Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına telefon vermek

Rüyada arkadaşına telefon vermek

Rüyada arkadaşına telefon vermek işten ve güçten el etek çekileceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, dünya malı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına telefon vermek gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümleri yeniden şekilleniyor.

Rüyada arkadaşla telefonda konuşmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, afiyete ereceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşla telefonla konuşmak işlerini tek başına yöneteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının telefonla aradığını görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının elinde telefon görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşımla telefonda konuşmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, dargınların barışacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşla telefonda konuşmak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını telefonla konuşurken görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments