Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla arkadaşını aramak

Rüyada telefonla arkadaşını aramak

Rüyada telefonla arkadaşını aramak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla arkadaşını aramak gördüyseniz:

  • İnsani ilişkiler sizde sebepsiz sıkıntı ya da üzüntülere sebep olabilirler.

Rüyada telefonla arkadaşını aramak güzel bir hayat geçireceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, işlerine yeni işler katacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının telefonla aradığını görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu aramak rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, güzel sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada birinin seni telefonla aradığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin telefonla aradığını görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye tabir olunur.

Rüyada telefonla aradığını görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada birini telefonla aradığını görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin telefonla aradığını görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments