Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve şeftali görmek

Rüyada elma ve şeftali görmek

Rüyada elma ve şeftali görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, o masumların bedduasını alacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, kendi çok iyi hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma ve şeftali gördüyseniz:

  • İşaretleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada elma ve şeftali görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Rüyada şeftali ve elma görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada elma ve şeftali toplamak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma şeftali görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada şeftali kabuğu yemek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, iş hayatında zarar edileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada sulu şeftali görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yalnız hissetmeye, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada şeftali çekirdeği ekmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kasa şeftali görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments