Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden şeftali almak

Rüyada birinden şeftali almak

Rüyada birinden şeftali almak tatlı yorgunluklar yaşayacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine inanılır.

Rüyada birinden şeftali almak gördüyseniz:

  • Gelir gider dengesini iyi ayarlamakta fayda var.

Rüyada şeftali ve elma görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada elma ve şeftali toplamak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına delalettir.

Rüyada şeftali reçeli görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, zamandan da kar edeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeftali kokusu duymak yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına inanılır.

Rüyada şeftali tarlası görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kendisini geliştireceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına delalettir.

Rüyada şeftali ağacına çıkmak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına delalettir.

Rüyada şeftali toplamak yemek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeftali çekirdeği görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments