Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut ve şeftali görmek

Rüyada armut ve şeftali görmek

Rüyada armut ve şeftali görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına yorulur.

Rüyada armut ve şeftali gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının ayağınızın altında dolaşmaması gerekiyor.

Rüyada şeftali ve armut görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut şeftali görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, hem de çok üzüleceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut ve şeftali görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada şeftali ve incir görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Rüyada olgun şeftali görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erik ve şeftali görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeftali ve kiraz görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet eder.

Rüyada şeftali reçeli görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments