Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali ve kayısı görmek

Rüyada şeftali ve kayısı görmek

Rüyada şeftali ve kayısı görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, neşesini kaçıracağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine alamet eder.

Rüyada şeftali ve kayısı gördüyseniz:

  • yanlız bir plan varsa onu ertelemenize neden olabilir.

Rüyada kayısı ve şeftali görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, kendini her konuda geliştireceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada şeftali kayısı görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine inanılır.

Rüyada şeftali ve kayısı görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu şeftali yemek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm şeftali görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, batıl amele, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada şeftali görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kasa şeftali görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeftali ağacı görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments