Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmamış kayısı yemek

Rüyada olgunlaşmamış kayısı yemek

Rüyada olgunlaşmamış kayısı yemek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı yemek gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri söz konusu olabilir veya yeni gelir kapıları açılıyor.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı yemek mutlu günlerin yakında olduğuna, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgun kayısı yemek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına işarettir.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, ufkunun açılacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olgun kayısı görmek işlerinde berekete kavuşacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmış kayısı toplamak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada olgun kayısı toplamak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalettir.

Rüyada olgunlaşmış kayısı görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgun kavun yemek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments