Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adamın vurulduğunu görmek

Rüyada adamın vurulduğunu görmek

Rüyada adamın vurulduğunu görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, azap çektiğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada adamın vurulduğunu gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmalı, sorular sormalısınız.

Rüyada adamın vurulduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına işarettir.

Rüyada bir adamın vurulduğunu görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada yaşlı adamın tacizine uğramak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada devlet adamının mezarını görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamını ölmüş görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğiniz adamı görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamın elini tutmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments