Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adamın vurulduğunu görmek

Rüyada bir adamın vurulduğunu görmek

Rüyada bir adamın vurulduğunu görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, daha sonra işlerin açılacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kendine geleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, kendisi için mal mülk alacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada bir adamın vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada adamın vurulduğunu görmek yaptığı işte sivrileceğine, güllük gülistanlık olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir adamın silahla vurulduğunu görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet eder.

Rüyada bir adamın vurulduğunu görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, keyfinin kaçacağına delalettir.

Rüyada bir adamın boğazını kesmek tatsızlıkların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine işaret eder.

Rüyada adamın başını kesmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, yapılan hataların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada adamı keserek öldürmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, yoksul için zenginliğe, rahatsızlıkların tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada adamı kesmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, yüksek makamlara geleceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına tabir olunur.

Rüyada adamı balkondan atmak vefalı bir insan olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments