Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğiniz adamı görmek

Rüyada sevdiğiniz adamı görmek

Rüyada sevdiğiniz adamı görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, adını aklamayı başaracağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz adamı gördüyseniz:

  • Sesleri duymazdan gelmenizde fayda var.

Rüyada sevdiğin adamı öpmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin adamın nişanlandığını görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın annesini görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamı damatlıkla görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği adamı başkasıyla görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz adamı görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin adamın evine gitmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği adamın elini tutmak eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments