Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç dalına tutunmak

Rüyada ağaç dalına tutunmak

Rüyada ağaç dalına tutunmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, huzur ve kazanç getireceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işarettir.

Rüyada ağaç dalına tutunmak gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Rüyada ağaç dalına tutunmak işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, musibetlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ağaç dallarına tutunmak yükseldikçe yükseleceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada ağacın dalına tutunmak huzurlu, mutlu olacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dallara tutunmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına inanılır.

Rüyada dala tutunmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, dertlerinin unutulacağına alamet eder.

Rüyada ağaç köküne tutunmak aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak iyiliklerden yüz çevirmeye, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaca tutunmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, onları tebrik edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments