Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada kaya görmek

Rüyada havada kaya görmek

Rüyada havada kaya görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada havada kaya gördüyseniz:

  • Bol bol sosyalleşmekte fayda var.

Rüyada havada kaya görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine işarettir.

Rüyada kayaya tırmandığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıklara tutunmak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kayalıklara çıkmak işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz içinde kaya görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayalıkların düştüğünü görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayaların üzerinde yürümek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada deniz kenarında kaya görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments