Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalıktan düşmek

Rüyada kayalıktan düşmek

Rüyada kayalıktan düşmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, o kimselerden menfaat göreceğine alamet eder.

Rüyada kayalıktan düşmek gördüyseniz:

  • Size yapılacak olan teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada kayalıklardan denize düşmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayalıktan denize düşmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kayalardan düşmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayalıklardan düşmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine delalettir.

Rüyada kayalıktan düşmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayadan düşmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, insanlara öncülük edeceğine yorulur.

Rüyada yüksek kayalık görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklarda olmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, strese gireceğine, gergin olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments