Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalıkta oturmak

Rüyada kayalıkta oturmak

Rüyada kayalıkta oturmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayalıkta oturmak gördüyseniz:

  • Belli tavsiye veya şikayetleri dile getirirken daha zarif cümleler kurulmasında fayda var.

Rüyada kayalıklarda oturmak iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kısmetlerinin de kapanacağına tabir olunur.

Rüyada kaya üstünde oturmak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayada oturmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalıkta oturmak terfi alacağına, anne babayla ters düşüleceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaya üzerinde oturmak borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, şansın yüze güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayaya oturmak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak yıpranacağına, strese gireceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, uzun yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kayalıkların düştüğünü görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments