Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaya üzerinde oturmak

Rüyada kaya üzerinde oturmak

Rüyada kaya üzerinde oturmak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaya üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Özel olarak görüşeceğiniz bir kişinin belli amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlamanızda faydası olabilir.

Rüyada kayada oturmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kayalıkta oturmak cesaretinin yerine geleceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına inanılır.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına rivayet eder.

Rüyada kayaya oturmak gözünün yaşını sileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada kayalıklarda oturmak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaya üstünde oturmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaya üzerinde oturmak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalettir.

Rüyada kayalıktan denize düşmek tüm sorunlarının biteceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments