Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalıkların düştüğünü görmek

Rüyada kayalıkların düştüğünü görmek

Rüyada kayalıkların düştüğünü görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına inanılır.

Rüyada kayalıkların düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşmak ya da bazı sonuçlar elde etmek için alacağınız pozisyon ya da girişimleriniz istenilen sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada kaya düştüğünü görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayalıkların düştüğünü görmek gıybet edeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada kayalıklar görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada kayalara tırmanmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz ve kayalar görmek bol kazanç elde edeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına delalet eder.

Rüyada kayalardan inmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak feraha ereceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kayalıklardan atlamak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, imkânlarının azalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments