Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayaya oturmak

Rüyada kayaya oturmak

Rüyada kayaya oturmak el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kayaya oturmak gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada kayalıklarda oturmak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada kayalıkta oturmak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, gözyaşının kuruyacağına, malından ve parasından olacağına delalet eder.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak bir hastalıktan kurtulunacağına, satışların düşeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kayaya oturmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet eder.

Rüyada kaya üzerinde oturmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kaya üstünde oturmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına işaret eder.

Rüyada kayada oturmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine işaret eder.

Rüyada deniz ve kaya görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments