Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalıklarda oturmak

Rüyada kayalıklarda oturmak

Rüyada kayalıklarda oturmak daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, mutlu olacağınıza, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalıklarda oturmak gördüyseniz:

  • Paranızı korumanıza yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kayalıkta oturmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine delalettir.

Rüyada kaya üstünde oturmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada kaya üzerinde oturmak bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalettir.

Rüyada kayalıklarda oturmak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kayada oturmak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada kayaya oturmak itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada kayalardan su aktığını görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments