Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayaların yuvarlandığını görmek

Rüyada kayaların yuvarlandığını görmek

Rüyada kayaların yuvarlandığını görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, verimli işlere gireceğine, güzel günlerle tanışılacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına inanılır.

Rüyada kayaların yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Dengesizliklerin nedenlerini bir an önce tespit etmeniz gerekiyor.

Rüyada kayaların yuvarlandığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, dertlerinin artacağına delalettir.

Rüyada yuvarlanan kaya görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla şarampole yuvarlanmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına delalet eder.

Rüyada yeşillikte yuvarlanmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada araba yuvarlanması görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yuvarlanarak düşmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yuvarlanmış halı görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments