Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaya üstünde yürümek

Rüyada kaya üstünde yürümek

Rüyada kaya üstünde yürümek helal ekmek yiyeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulur.

Rüyada kaya üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Canınız biraz sıkılabilir.

Rüyada kaya üstünde yürümek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, yüzünün kızaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kaya üstünde oturmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, kazancın gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaya üstünde ev görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalıkta yürümek sebep olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayada yürümek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Rüyada kayalar üzerinde yürümek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada kayalıkların üzerinde yürümek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayalarda yürümek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments