Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun aldığını görmek

Rüyada kavun aldığını görmek

Rüyada kavun aldığını görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kavun aldığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır gizlilik içinde ya da fark edilmeden gerçekleştirdiğinizi düşünmeye başladığınız yorucu uğraşlarınızın karşılık ya da ödülleri yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada kavun satın aldığını görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işarettir.

Rüyada kavun aldığını görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavun istemek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavun keleği görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işarettir.

Rüyada yarım kavun görmek hakkını savunamayacağına, kudretinin yerine geleceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada kavun karpuz dağıtmak büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada olmuş kavun görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, kendini toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada karpuz kavun yemek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments