Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun satın almak

Rüyada kavun satın almak

Rüyada kavun satın almak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kavun satın almak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten çevrenizde sizinle ilgilenen çok sayıda insan var.

Rüyada kavun satın aldığını görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalettir.

Rüyada kavun satın almak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada kavun kokusu almak kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada karpuz kavun görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada ağaçta kavun görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavun yerken görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı kavun yemek huzursuz ve mutsuz olacağına, kasasının ağırlaşacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ham kavun yemek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments