Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun istemek

Rüyada kavun istemek

Rüyada kavun istemek beğenilen işlere imza atacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, borcunu ödeyeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, kalben çok rahat edileceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sıkıntılar son bulacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine delalet eder.

Rüyada kavun istemek gördüyseniz:

  • Demoralize olmak yerine, keyfini çıkartacağınız taraflara yönelmelisiniz.

Rüyada kavun istemek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada turuncu kavun görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine delalettir.

Rüyada bahçeden kavun toplamak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kavun ve karpuz görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına tabir olunur.

Rüyada olmuş kavun yemek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavun satın almak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavun satın aldığını görmek verdiği emeklerin heba olacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına alamet eder.

Rüyada kavun görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, konforundan da ödün vereceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments