Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun görmek

Rüyada kavun görmek

Rüyada kavun görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, gün yüzü görmeyeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada kavun gördüyseniz:

  • Yolunuza çıkan kişiler olabilir.

Rüyada kavun görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına işarettir.

Rüyada kavun ve üzüm görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına tabir olunur.

Rüyada kavun karpuz almak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, işlerinin iyi gideceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işarettir.

Rüyada birine kavun yedirmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavun ve karpuz görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kavun kesip yemek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kavun görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine delalettir.

Rüyada kavun karpuz satmak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments