Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun ve karpuz görmek

Rüyada kavun ve karpuz görmek

Rüyada kavun ve karpuz görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavun ve karpuz gördüyseniz:

  • Ani haberlere, sürpriz ziyaretlere kendinizi hazırlamanız gerekiyor.

Rüyada karpuz kavun yemek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavun karpuz dağıtmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kavun ve karpuz görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine tabir olunur.

Rüyada kavun karpuz görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine işarettir.

Rüyada kavun karpuz satmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karpuz vs kavun görmek zorlukları atlatacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına işarettir.

Rüyada karpuz kavun ekmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments