Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeden kavun toplamak

Rüyada bahçeden kavun toplamak

Rüyada bahçeden kavun toplamak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine delalet eder.

Rüyada bahçeden kavun toplamak gördüyseniz:

  • Bazı fikir ya da planlarınız destek görmeyebilir.

Rüyada bahçeden kavun toplamak çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, geleceğinizin güzel olacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçede kavun görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalettir.

Rüyada kavun bahçesi görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan kavun toplamak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada kavun toplamak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, yanlışlara düşeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine tabir olunur.

Rüyada sebze bahçesinden sebze toplamak eğitim hayatında başarıların artacağına, fakirleşeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına delalettir.

Rüyada bahçeden şeftali toplamak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına inanılır.

Rüyada gül bahçesinden gül toplamak ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments