Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu kavun görmek

Rüyada turuncu kavun görmek

Rüyada turuncu kavun görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, sevgi göreceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada turuncu kavun gördüyseniz:

  • Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada turuncu kavun görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavun taşımak bol rızık elde edeceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kavun aldığını görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine işaret eder.

Rüyada çok tatlı kavun yemek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, daha sonra işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada kavun ve karpuz görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kavun soymak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına yorulur.

Rüyada kavun almak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavun tatlısı yemek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments