Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun dikmek

Rüyada kavun dikmek

Rüyada kavun dikmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavun dikmek gördüyseniz:

  • Merak etmeyin bunu başaracaksınız.

Rüyada kavun dikmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden kavun almak uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozulmuş kavun görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına yorulur.

Rüyada kavun almak her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaç kavunu görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işarettir.

Rüyada kavun kokusu duymak başarılarının düşeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına delalettir.

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, karın artacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kavun soymak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments