Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun almak

Rüyada kavun almak

Rüyada kavun almak sırtının yere gelmeyeceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, çok büyük zararlar edeceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavun almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yaklaşım sunacağınız şeyleri daha cazip kılabilir.

Rüyada ağaçta kavun görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavun dağıtmak geçim derdinin baş göstermeyeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına alamet eder.

Rüyada ham kavun görmek müjdeli haberler alacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına tabir olunur.

Rüyada yarım kavun görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada kavun turşusu görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavun bahçesi görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk kavun görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya kavun ekmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments