Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun karpuz tarlası görmek

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, zorlukların giderileceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işarettir.

Rüyada kavun karpuz tarlası gördüyseniz:

  • Yolculuk edilmesini gerektiren veya yabancılarla ilgili iş koşulları da zaman alabilir.

Rüyada karpuz kavun tarlası görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, bahtın açılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalettir.

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, rızkın çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada karpuz vs kavun tarlası görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada karpuz kavun yemek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada kavun karpuz yediğini görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalettir.

Rüyada karpuz kavun ekmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, iyiliğe ve güzelliğe, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine işaret eder.

Rüyada kavun ve karpuz görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavun karpuz almak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments