Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden kavun almak

Rüyada ölü birinden kavun almak

Rüyada ölü birinden kavun almak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinden kavun almak gördüyseniz:

  • Eğitim başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Rüyada ölüye kavun vermek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine inanılır.

Rüyada ölüden kavun almak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada ölü birinden kavun almak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada çok tatlı kavun yemek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada pazardan kavun almak üzüleceğine ve hastalanacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavun çekirdeği görmek masabaşı bir işe girileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada kavun sattığını görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kavun yemek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments