Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun soymak

Rüyada kavun soymak

Rüyada kavun soymak zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavun soymak gördüyseniz:

  • Gururlu tavırların sizden beklenen şeyler konusunda sizi sıkıntıya sokmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kavun soymak kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada karpuz kavun yemek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, zorlukların bir anda biteceğine delalettir.

Rüyada ağaçta kavun görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kavun yemek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kavun koparmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelek kavun yemek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan kavun toplamak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada kavun yediğini görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments