Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun kokusu duymak

Rüyada kavun kokusu duymak

Rüyada kavun kokusu duymak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, şansın yüzüne güleceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kavun kokusu duymak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz mükemmel seviyede olabilir.

Rüyada kavun kokusu duymak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavun kokusu almak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün kokusunu duymak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine inanılır.

Rüyada sarımsak kokusu duymak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada deniz kokusu duymak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoş koku duymak işlerin çok iyi bir hal alacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işaret eder.

Rüyada bebek kokusu duymak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments