Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç kavunu görmek

Rüyada ağaç kavunu görmek

Rüyada ağaç kavunu görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, daha kötü günler yaşayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, rakiplerin üzüleceğine alamet eder.

Rüyada ağaç kavunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya yapmak istediğiniz düzenlemeleri destekleyen koşullar var.

Rüyada ağaçtan kavun toplamak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta kavun görmek yeni kısmetlere nail olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada kavun ağacı görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç kavunu görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavun çekirdeği görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına yorulur.

Rüyada kavun tohumu görmek yeni bir hayata adım atılacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, düze çıkacağına inanılır.

Rüyada olmuş kavun görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kavun görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments