Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilise düğünü görmek

Rüyada kilise düğünü görmek

Rüyada kilise düğünü görmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, parasız ve işsiz kalacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalet eder.

Rüyada kilise düğünü gördüyseniz:

  • Aşka zaman ayırmalısınız.

Rüyada kilise düğünü görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilisede düğün görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kilise çan sesi duymak güzel zamanlar geçireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına inanılır.

Rüyada kiliseyi ziyaret etmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kiliseden kaçmak kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kilisenin içinde olmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına delalettir.

Rüyada kiliseye saklanmak şansın her zaman kişiden yana olacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kilisede ezan okumak adeta havalara uçacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, başarılarını arttıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments