Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga ederken barışmak

Rüyada kavga ederken barışmak

Rüyada kavga ederken barışmak sevilen ve sayılan biri olunacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, talihin yüze güleceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kavga ederken barışmak gördüyseniz:

  • Tehlikeli bir durumda kalmamak için, bazı kişilerle ya da gerçek hayatla dürüst olmayan yollarla bağlantı kurmaktan ya da duyumlara göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kavga ederken barışmak içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada başkalarını kavga ederken görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına alamet eder.

Rüyada kendini kavga ederken görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına işarettir.

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulur.

Rüyada anne ve babayı kavga ederken görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada babayı kavga ederken görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, anne duasının açılacağına delalettir.

Rüyada birilerini kavga ederken görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini kavga ederken görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments