Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı kavga ederken görmek

Rüyada babayı kavga ederken görmek

Rüyada babayı kavga ederken görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, yüceltileceği sözler duyacağına rivayet eder.

Rüyada babayı kavga ederken gördüyseniz:

  • Artık yeni bir sürece adım atmaya hazırlanmalısınız.

Rüyada anne ve babayı kavga ederken görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanı kavga ederken görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı kavga ederken görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek gönül yaralarının iyileşeceği, yaptığı çalışmaların heba olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işarettir.

Rüyada babasını kavga ederken görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada anne baba kavga ederken görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments