Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kavga ederken görmek

Rüyada birini kavga ederken görmek

Rüyada birini kavga ederken görmek paraya ve mala kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına yorulur.

Rüyada birini kavga ederken gördüyseniz:

  • Sıcak kalpli, eliaçık, asil davranışlarınız çevrenizde bir hayran kitlesi oluşturacak.

Rüyada kavga ederek ağlamak bazı ortaklıklar kuracağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kavga ederken görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kul hakkına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, borçlanılacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu kavga ederken görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kavga ederken barışmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, maddi gücünün eksileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kendini kavga ederken görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına delalet eder.

Rüyada kavga ederken ölmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada köpekleri kavga ederken görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments