Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanoz içinde böcek görmek

Rüyada kavanoz içinde böcek görmek

Rüyada kavanoz içinde böcek görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunlarının birken beş olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada kavanoz içinde böcek gördüyseniz:

  • Sağlığınız da zayıf olabilir.

Rüyada kavanoz içinde böcek görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet eder.

Rüyada kavanozda böcek görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kavanoz içinde bebek görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına delalettir.

Rüyada kavanozun içinde balık görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavanoz içinde yılan görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavanoz içinde su görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalet etmektedir.

Rüyada kavanoz içinde balık görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments